Vernee Thor - Android 7 + Sygic béta teszt

Vernee Thor - Android 7 + Sygic béta teszt

Beszámoltam róla itt az oldalon, hogy nemrég Vernee Thor-ra váltottam. Ehhez, az akkor 45 ezerért forintért vett (most 35-ért is lehet kapni már) telefonhoz a gyártó elérhetővé tette OTA-n az Android 7.0 frissítést.
A frissítés leírásában benne volt, hogy érdemes gyári visszaállítást végezni, miután felkerül rá az új operációs rendszer. Idő hiányában ezt frissítés után nem végeztem el, igaz, nagyon nem is volt miért. A Sygic nevű GPS applikáció nem működött csak frissítés után, minden más igen. A Sygic-nak írtam egy support ticketet, pár óra múlva - mivel elég részletes hibaleírást adtam nekik - kaptam béta tesztelési lehetőséget tőlük a legújabb szoftverükhöz. Telepítés után egyértelművé vált, hogy a hiba az ő alkalmazásukban volt (a hivatalos kiadású szoftverük az Android 6-ról 7-re upgradelt telefonokkal egyáltalán nem működött, nem csak a Vernee-vel, más gyártók készülékével sem).
Bízom benne, hogy más gyártók is követni fogják a Vernee csapat példáját, akik viszonylag új cégként, alacsony áron szállított termékükhöz is rendszeresen kiadják nem csak a biztonsági, hanem az ilyen nagy frissítéseket is!