Kulcsszó - előadás

A mai napon lehetőségem adódott, hogy volt iskolámban, A Budapesti Fazekas Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban a Z generáció online szokásairól tartsak előadást. Az előadás témája az alábbi volt:
Milyen hatással vannak rád online szokásaid? Miként formálhatja személyiségedet kedvenc appod? Tudsz egyensúlyt teremteni az online és az offline lét között? Ezen kérdéseken kívül témánk lehet többek között a megváltozott médiafogyasztási és információszerzési szokások, valamint az, hogy a mindent átszövő háló hogyan hat ki a tanulmányaidra, későbbi munkahelyi teljesítményedre, párkapcsolatodra, vagy akár az egészségedre.Az alábbiakban szeretnék megosztani pár forrásanyagot azon fiatalokkal, akik a fenti, vagy ahhoz hasonló kérdésekre keresik a választ.

Fentieken kívül ajánlom olvasóimnak Tari Annamária pszichoterapeuta #yz Generációk online című könyvét, mely bemutatja a szerző praxisban és kutatómunka által szerzett tapasztalatait a fiatalok online szokásaival és azok kihatásával kapcsolatban.